De door Sandra Reimer en/of Michael Wassink en/of Rudolf Maduro gestolen domein namen.

De opsomming van de door Sandra Reimer en/of Michael Wassink en/of Rudolf Maduro gestolen domein namen die betrekking hebben op chantage en dreigementen aan laat ik het voor nu maar Punt.nl/Mijndomein.nl noemen.

http://henk-jan-krijger.com/
http://henkjandekrijger.us/
http://martinstoutenberg.com/
http://arnoudengelfriet.com/
http://henkjandekrijger.biz/
http://henkjandekrijger.com/
http://henkjandekrijger.net/
http://henkdekrijger.com/
http://taniakross.org/
http://taniakross.net/
http://henkjankrijger.com/
http://henkjandekrijger.org/

Zoals men zal zien zijn deze domeinen niet langer online te zien. Echter Sandra Reimer en/of Michael Wassink en/of Rudolf Maduro houden deze in bezit om te kunnen blijven bedreigen en chanteren.

Helaas heeft dat niet alleen gevolgen voor
Punt.nl/Mijndomein.nl, zelfs niet alleen voor Henkjan de Krijger of Tania Kross of hun kindje. Dan zou het nog fair play zijn geweest.

Voor wie dit niet meer kan volgen een korte uitleg.

Henkjan de Krijger werd bedreigd door middel van door Sandra Reimer en/of Michael Wassink en/of Rudolf Maduro geplaatste inhoud op de gestolen domein namen. Ook Martin van Stoutenberg en Arnoud Engelfriet werden daar "behandeld" net als de echtgenote en kind van Henkjan de Krijger en veel van de activiteiten van genoemde personen en bedrijven achter die personen.

De inhoud op de gestolen domein namen was niet mis te noemen. Of beter gezegd erg mis. Chantage in de ergste vorm. Bedreigingen het kind iets aan te doen. Foto van het kind erbij. Foto van Henkjan de Krijger zelf, van Tania Kross, het woonhuis. Bedreigingen de echtgenote iets aan te doen. Bedreigingen in alle maten aan alles wat maar in verband gebracht kon worden met Henkjan de Krijger, Punt.nl/Mijndomein.nl. Beslist geen kattenpis maar dat laat ik u zelf nog wel d.m.v. gecensureerde screens zien. Gecensureerd omdat bepaalde dingen ècht niet kunnen.

Ieder normaal mens zou daarmee op z'n minst naar de politie stappen.
Henkjan de Krijger deed dat NIET.

Met als gevolg dat de bedreigingen meer als een half jaar erna nog net zo doorgaan.

Over andere slachtoffers meer in een volgende post.

Namens deze slachtoffers alvast:

BEDANKT HENKJAN DE KRIJGER, TANIA KROSS EN PUNT.NL/MIJNDOMEIN.NL





1 opmerking:

  1. Valsheid in geschrifte (misdrijf art. 225 Wetboek van Strafrecht) dient aangegeven te worden bij de politie. Heeft de heer De Krijger geen aangifte gedaan dan is hij daardoor al in overtreding.

    BeantwoordenVerwijderen